Здравейте колеги ! Имам проблем , климатроника ми спря да работи. Днес когато я запалих и го пуснах изобщо не направи усилие да тръгне, а до снощи си работеше до последно. Прави ми впечатление ,че не чувам прещракването на релетата при пускането на климатроника, нито има промяна в оборотите.По пътя на логиката тръгвам към бушоните, обаче нямам схема кой за кое е. Голяма жега братя, помагайте , който е имал същите болежки да дава удари едно рамо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатроник на 147 - проблем
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от duchko Покажи съобщениеЗдравейте колеги ! Имам проблем , климатроника ми спря да работи. Днес когато я запалих и го пуснах изобщо не направи усилие да тръгне, а до снощи си работеше до последно. Прави ми впечатление ,че не чувам прещракването на релетата при пускането на климатроника, нито има промяна в оборотите.По пътя на логиката тръгвам към бушоните, обаче нямам схема кой за кое е. Голяма жега братя, помагайте , който е имал същите болежки да дава удари едно рамо.
-
Първоначално публикувано от duchko Покажи съобщениеЗдравейте колеги ! Имам проблем , климатроника ми спря да работи. Днес когато я запалих и го пуснах изобщо не направи усилие да тръгне, а до снощи си работеше до последно. Прави ми впечатление ,че не чувам прещракването на релетата при пускането на климатроника, нито има промяна в оборотите.По пътя на логиката тръгвам към бушоните, обаче нямам схема кой за кое е. Голяма жега братя, помагайте , който е имал същите болежки да дава удари едно рамо.Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Аз нямах фреон и пак ще чувах "щрак".Компресора си включваше, а нямаше и грам фреон ( доляха и 600 и малко грама). Провери бушона. Ако не е той може съединителя на шайбата на компресора да неработи, може кабелчето към него с буксата да е проблем...причини много.
Бушоните са два - единият е в двигателния отсек 80 А, другия е 10А до волана(трябва да е показан на капачето).Last edited by GammaRay; d.m.y г., 23:09.Alfa Romeo 159 1.9 16V SW
Comment
-
Благодаря за отговорите ,колеги. Излезе спукана тръбичка (едната от тези двете които вървят зад горивния филтър). Питах щото много жестоко бях набедил някое реле или бушон , а след проверяването им останах пас и момчетата от сервиза си свършиха работата.
Comment
Comment